Ez az egyik kedvenc ebédem. Minden tápanyag megtalálható benne, ami fontos, hogy egész nap tudjak működni.
Párolt káposzta:
Legyalulom a káposztát, kicsit megsózom. Itt most vegyesen főztem, van benne fehér- és lilakáposzta is. Felforrósítok étolajat, és teszek bele kristálycukrot -> megpirítom, és erre teszem rá a káposztát. Dobok rá köménymagot, jó sokat, mert mi így szeretjük. Lefedem, és kavargatás közben megpárolom. A káposztát nem kell sokáig főzni, mert úgy jó, ha még egy kicsit ropogós.Sült csirkecombocska:
Vastag talpú edényben kevés olivaolajon átpirítom a husit, megszórom fűszerekkel, öntök alá egy nagyon pici vizet és lefedem. Amikor az egyik oldala megsült, átfordítom, és teljesen zsírjára sütöm.
Rizs: a szokásos módom főzöm meg.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése