Hozzávalók:
majonéz
mustár
só
bors
édesítőszer (vagy aki cukorral él, neki cukor)
tejföl
A majonézbe (csak Univer) belenyomok annyi mustárt, amennyi kb. a negyede a majonéznek. Sót, édesítőszert, borsot teszek hozzá, és mindezt jól kikeverem. Végül tejfölt keverek hozzá. Addig kevergetem, amíg szép egynemű lesz az egész, és nincs benne csomó.
Pontos adagokat nem tudok írni, mert ránézésre csinálom. Sokszor kóstolgatjuk keverés közben, és annak megfelelően fűszerezzük.
Lazac csónak, sült cukkini - Napsütötte étkeim
-
*Fényes Nap csókolta, lágy szellő cirógatta, langyos eső tisztára mosta, *
*sok szeretet megkeverte, a Diácska mind megette *💓😋
Ez a lazac paté *Sztori...
5 éve
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése